Akvakultur

Alcedo tilbyder ydelser indenfor akvakultur

Alcedo tilbyder nu rådgivning og projektledelse indenfor akvakultur. Indenfor akvakulturområdet dækker alecdo et bredt spektra af ydelser såsom, sektor studier, feasibility studier, forretningsplaner, on site bedømmelser og design af systemer, formulering og igangsætning af foder produktion til akvakultur. Alcedo er også i stand til at yde teknisk støtte og evaluering af eksisterende faciliteter.

Alcedo tilbyder skræddersyet løsninger indenfor alle områder af akvakultur og er også i stand til at lave miljøbelastningsanalyser.

Alcedo's tilknyttede konsulenter indenfor akvakultur har en årelang erfaring med opdræt af fisk i både Danmark, men også af længerevarende opgaver i bl.a. Zimbabwe, Vietnam og Ghana.

Det har været opdræt af Tilapia, Catfish, laksefisk, ål, havbars, barramundi, groupers, Sort hummer, marine enkelt cellede organisamer og levende foder i form af krebsdyr.

Alcedo kan tilbyde en uafhængig rådgivning i akvakultur og er altid parat til at diskutere konkrete henvendelser omkring nye projektideer. Kan vi ikke hjælpe direkte, kan vi måske fortælle, hvor hjælpen kan findes.
Så tøv ikke med at kontakte os på post@alcedo.dk

 

 

 
Alcedo · Kirke Vaerloesevej 109 · DK-3500 Vaerloese · post@alcedo.dk · phone: +45 44 47 31 50