Hvem er Alcedo
I Alcedo - Hygiejnisk design rådgiver og underviser vi om sikkert og hygiejnisk design af fødevaremaskiner. Vi arbejder inden for en bred vifte af områder, og vi ved, hvordan myndighedskrav bliver opfyldt i praksis.
Vi har et indgående kendskab til:
- fødevareproduktion
- fremstilling af fødevaremaskiner
- HACCP og fødevaresikkerhed
- mikrobiologi og hygiejne
- hygiejnisk design
- maskinsikkerhed og CE-mærkning
- myndighedskrav til fødevareproduktion
- indretning af maskiner
- ATEX og eksplosionssikring
- standarder; sikkerhed og hygiejne
- sporbarhed
Alcedo tilbyder praktisk assistance i både konstruktionsfasen - undervisning eller projektassistance - og ved afklaring om udstyr overholder myndighedskrav.
Holdet bag Alcedo
Hans Morten Henriksen grundlagde Alcedo - Hygiejnisk design i år 2000. Han har siden 1985 arbejdet med maskiner og udstyr til fødevareindustrien som blandt andet indkøber, udvikler og designer. Derudover han han erfaring med myndighedskrav i Arbejdstilsynet og Fødevaredirektoratet.
Holdet bag Alcedo har erfaringer fra 25 års ansættelse hos fabrikanter af fødevaremaskiner, og har så forskellige uddannelser som klejnsmed, maskinarbejder, plastingeniør, agronom og ingeniør.